Släktträff i Skara den 7/9 2024

Program

– Kl. 12.30 Samling på Konsthotellet i Skara, där lunch serveras till ett pris av 150 kr. Introduktion till dagen. Samåkning till Båtsmanshuset (ca 2 km).
– Kl. 14.00 Hembygdsföreningen berättar om staden och guidar runt.
– Kl. 16.00 Eftermiddagskaffe. Kanske får vi höra riksspelmannen Olle Linder och/eller lyssna till någon släktanekdot förmedlad av Olof Cronberg eller annan släkting?
– Kl. 17.00 Besök i domkyrkan.
– Kl. 18.00 avslutas dagen och de som kan och vill, reser hem.

För de som vill övernatta finns rum på Konsthotellet till ett rabatterat pris på 1 500 kr för dubbel- och 1 200 kr för enkelrum, frukost inkluderad. Hänvisa till släktföreningen och det överenskomna priset. Ett billigare alternativ är Järnvägshotellet med delad toalett och badrum (B&B).
Ni som väljer att stanna över är varmt välkomna att delta i en gemensam middag på kvällen.
Om det blir tillräckligt intresse kommer vi att anordna en förmiddagsaktivitet under söndagen.
Mat, dryck och eventuell övernattning betalas av var och en, direkt på plats. Alla gemensamma kostnader och eftermiddagskaffet står föreningen för.

Anmälan görs här så snart möjligt, men senast 28/8. Om man hellre vill ringa och anmäla sig så tar Göran Carlander emot samtal eller SMS på mobil: 070 326 40 31. Han låter också meddela att han är behjälplig med information för eventuell samåkning eller hämtning.